• Logitech G560 Black RGB 2.1 тонколони

   Logitech G560 Black RGB 2.1 компютърни тонколони, 240W

   Logitech G
   449.00 лв.
   Купи

   Насладете се на нови нива на интензивност с Logitech G560 LIGHTSYNC PC геймърски тонколони с RGB подсветка. Тази 2.1 канална система реагира на действията и музиката по време на игра. Персонализирайте ефекти в почти 16,8 милиона цвята с четири зони на осветление: предна и задна светлина на всяка колонка. Мощността на 240 Watts Peak (120 Watts RMS) захранва един експлозивен субуфер и два сателитни RGB говорителя с широкоспектърни драйвери за ясен и чист звук. Технологията DTS: X Ultra прави 3D съраунд звук от компютърни игри и музика, осигурявайки позитивен игрален звук с голям реализъм. 

   Гаранция:
   24 месеца
   • Насладете се на нови нива на интензивност с Logitech G560 LIGHTSYNC PC геймърски тонколони с RGB подсветка. Тази 2.1 канална система реагира на действията и музиката по време на игра. Персонализирайте ефекти в почти 16,8 милиона цвята с четири зони на осветление: предна и задна светлина на всяка колонка. Мощността на 240 Watts Peak (120 Watts RMS) захранва един експлозивен субуфер и два сателитни RGB говорителя с широкоспектърни драйвери за ясен и чист звук. Технологията DTS: X Ultra прави 3D съраунд звук от компютърни игри и музика, осигурявайки позитивен игрален звук с голям реализъм. Logitech G560 може да се свърже към няколко източника: USB, 3,5 мм и Bluetooth. Безпроблемно превключвайте между 4 устройства с Logitech Easy-Switch.

    Характеристики:
    - Вградено LIGHTSYNC RGB осветление което реагира на игрите и ви дава нови нива на интензивност. LIGHTSYNC RGB ще ви потопи в действието с автоматични светлинни ефекти синхронизирани с любимите ви игри.
    - Експлозивната енергийна мощност от 240 вата и уникалният дизайн на сателитите осигуряват огромен звукова мощ за ненадминато изживяване докато играете.
    - Интегриран DTS: X Ultra съраунд прави 3D позиционен звук, така че да чувате звука на игрите от всеки ъгъл
    - Лесно персонализирате четирите зони за осветяване на високоговорителите с Logitech Family Software за предна и задна светлинна проекция при избор от 16,8 милиона цвята
    - Работи с компютри с Windows и устройства с Bluetooth, включително компютри, смартфони и таблети (DTS: X не се поддържа на Mac OS X)
    - Работна честота: 40Hz – 18KHz
    - Чувствителност: 84dB@1m/1w
    - Bluetooth версия: 4.1
    - Свързване: Bluetooth, 3.5 mm, USB
    - Размери: 166 х 148 х 118 мм(сателити) и 404 х 255 х 207 мм(субуфер)
    - Тегло: 1.79 кг.(сателити) и 5.5 кг. (субуфер)

     

   • Подобни продукти
    Няма открити резултати
   • Последно разглеждани
   • Научавайте първи за нови продукти и промоции! Абонирайте се за нашият бюлетин:
  • Сравнете продуктите и вижте кой отговаря на вашите изисквания
   Затвори
   Отвори