• HyperX геймърски падове за мишка

    (8)

    Hyper X е име, което всеки е чувал. Не всеки обаче знае, че бранда е отделът за високотехнологични продукти на гиганта Kingston Technology – най-големият независим прозиводител на памети. Hyper X е дал своето начало през 2002г., като тогава е съществувала едва една линия от високопроизводителни памети. Сега обаче нещата далеч не седят по този начин, защото Hyper X представлява многожество лини продукти, като легендарните RAM памети, SSD-та, USB flash памети и разбира се уникалните слушалки и падове (подложки за мишки).

    Винаги предлагащи най-доброто в калса си Hyper X са избор номер 1 на професионалните геймъри и овърклокъри по целия свят.

    Hyper X е печат, който означава най-добро качество, най-висока прозиводителност и най-високи стандарти! Освен това бранда е горд спонсор на над 20 отбора и главен на Intel Extreme Masters, както и Dreamhack фестивалите!

    Продуктите на Hyper X са създадени с една с една цел – да угодят и на най-високите изисквания на професионалните геймъри и да им доставят предимство, което да ги държи винаги във върхова форма!

   • Филтрирай по
   • Последно разглеждани
   • Научавайте първи за нови продукти и промоции! Абонирайте се за нашият бюлетин:
  • Сравнете продуктите и вижте кой отговаря на вашите изисквания
   Затвори
   Отвори