• GeForce GTX Shadow of the Tomb Raider

   GEFORCE GTX 10 - Shadow of the Tomb Raider
    
   <
    
   ©2019 NVIDIA Corporation. Всички права запазени. NVIDIA, логото NVIDIA и GeForce са търговски марки и/или регистрирани търговски марки на NVIDIA Corporation в САЩ и други държави. Останалите фирмени и продуктови имена може да са търговски марки на съответните компании, с които са свързани. 
SHADOW OF THE TOMB RAIDER © 2019 Square Enix Limited. Разработено от Eidos Interactive Corporation и Crystal Dynamics. Всички права запазени. EIDOS-MONTRÉAL, CRYSTAL DYNAMICS, SHADOW OF THE TOMB RAIDER и TOMB RAIDER са регистрирани търговски марки или търговски марки на Square Enix Limited. SQUARE ENIX и логото на SQUARE ENIX са регистрирани търговски марки или търговски марки на Square Enix Holdings Co., Ltd. Nixxes и логото на Nixxes са търговски марки на Nixxes Software BV. Всички други търговски марки са собственост на съответните притежатели.

* До изчерпване на наличностите. Отговарящи на условията графични карти, настолни компютри или лаптопи: GeForce GTX 1080 Ti, GeForce GTX 1080, GeForce GTX 1070 Ti, GeForce GTX 1070, GeForce GTX 1060. Кодът за играта трябва да се използва, след като отговарящата на условията графична карта бъде инсталирана. За да осребри кода за играта, клиентът трябва да е навършил 18 години. Изисквания за региона/държавата: някои ваучери трябва да се използват само в регионите или държавите, в които са купени. Моля, използвайте кода в региона/държавата, където е закупен графичният процесор. Пакетното предложение не е валидно за всички търговци и продукти. Проверете внимателно описанието на продукта на уебсайта на търговеца или в магазина, за да се уверите, че е част от промоцията.

  • Научавайте първи за нови продукти и промоции! Абонирайте се за нашият бюлетин:
 • Сравнете продуктите и вижте кой отговаря на вашите изисквания
  Затвори
  Отвори