• GeForce Game Ready - The Crew 2

   GeForce Game Ready
    
   ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ ЕКИПА
    
   ЗА ОГРАНИЧЕН ПЕРИОД ОТ ВРЕМЕ ПРИ ПОКУПКА НА ГРАФИЧНА КАРТА GEFORCE® GTX ЩЕ ПОЛУЧИТЕ THE CREW® 2.*
   Заемете челна позиция в Motornation с графичните карти GeForce GTX 10-а серия и използващите мощта им геймърски настолни компютри. Изследвайте без ограничения американските градове, пътища, реки и небеса с напълно ново ниво на производителност в 4K – у дома и в движение. Всичко това  е възможно благодарение на мощта на NVIDIA® Pascal™ – най-модерната графична архитектура създавана някога. За ограничен период от време имате възможност да получите The Crew 2 PC Standard Edition, като вземете Game Ready с отговаряща на условията графична карта GeForce GTX - 1080 или 1080 Ti или геймърски настолен компютър, предлаган с такава.
    
    
   ВЗЕМЕТЕ GEFORCE® GTX В ПАКЕТ С THE CREW 2.
   За ограничен период от време можете да вземете Game Ready хардуер - GeForce GTX 1080 или 1080Ti и ще получите The Crew 2 PC Standart Edition като подарък
    
    
    
   © 2018 NVIDIA Corporation. NVIDIA, логото на NVIDIA, GeForce, GeForce Experience и Pascal са търговски марки или регистрирани търговски марки на NVIDIA Corporation.  © 2018 Ubisoft Entertainment. Всички права запазени. Логото на The Crew, Ubisoft и логото на Ubisoft са регистрирани или нерегистрирани търговски марки на Ubisoft Entertainment в Съединените щати и/или други държави. * До изчерпване на наличностите. Пакетът е приложим за отговарящи на условията графични карти, настолни компютри и лаптопи: GeForce GTX 1080, GeForce GTX 1080 Ti, настолен компютър с GeForce GTX 1080 или GeForce GTX 1080 Ti. В правилата и условията можете да видите пълен списък на отговарящите на условията партньорски продукти. Кодът за играта трябва да се използва чрез приложението GeForce Experience™ от настолен компютър или лаптоп с графична карта, отговаряща на условията. Клиентът трябва да отговаря на изискванията за възраст, за да може да използва кода за играта. Изисквания за региона/държавата: някои ваучери трябва да се използват само в определени региони или държави. Моля, използвайте кода в съответния регион/държава.
    
  • Научавайте първи за нови продукти и промоции! Абонирайте се за нашият бюлетин:
 • Сравнете продуктите и вижте кой отговаря на вашите изисквания
  Затвори
  Отвори