• Начало/
   • BenQ обявиха специална линия от продукти - ZOWIE DIVINA
  • BenQ обявиха специална линия от продукти - ZOWIE DIVINA

   28.11.2018

   Линията включва новата S серия и EC-B серията от мишки и G-SR-SE серията от падове на Zowie.

   Линията включва новата S серия и EC-B серията от мишки и G-SR-SE серията от падове на Zowie. Всичките ще получат син и розов вариант, който ще придава свежест на сетъп-а ви.


   Малко повечко за S серията:

   DIVINA S е първата симетрична серия мишки за дясна ръка на ZOWIE. Проектирана е да има по-къса обща дължина, която позволява на потребителите лесно да обвиват и да държат мишока. Има достатъчно място между дланта и задния край на мишката, което означава, че можете да си движите ръката по-свободно по време на вертикални движения, като същевременно дланта ви ще почива на гърба й.

   Предният край на мишката е повдигнат, за да позволи на потребителите да ползват най-удобния за тях захват.

   Страничните бутони от дясната страна са премахнати, за да се избегне смущения при захващане, докато точката на закрепване на кабела на мишката е преработена, позволявайки на кабела да се повдига под ъгъл.

   Серията DIVINA S е оборудвана със сензор 3360 и се предлага в два размера: S1 и S2. S1 е среден размер поради общата скъсена дължина, докато S2 е малък размер.

    

   Серията ZOWIE DIVINA EC-B се предлага в два размера - EC1-B и EC2-B. Той е оборудван със сензора 3360 и има големи крачета за мишка, като тези, които се намират в серията EC-A.

    

  • Научавайте първи за нови продукти и промоции! Абонирайте се за нашият бюлетин:
 • Сравнете продуктите и вижте кой отговаря на вашите изисквания
  Затвори
  Отвори