• BATTLEFIELD V BUNDLE - GEFORCE RTX

   Battlefield V bundle - GeForce RTX Series
    
    
   BATTLEFIELD V С GEFORCE RTX
    
   Рейтрейсингът в реално време осигурява най-модерна и реалистична графика при най-голямото военно предизвикателство за човечеството. Вижте я в действие в нашата Battlefield V: Официален трейлър за GeForce RTX.
    
    
   NVIDIA® GeForce RTX™
    
   Battlefield V bundles
    
    
    
   ©2018 NVIDIA Corporation. Всички права запазени. NVIDIA, логото NVIDIA и GeForce са търговски марки и/или регистрирани търговски марки на NVIDIA Corporation в САЩ и други държави. Останалите фирмени и продуктови имена може да са търговски марки на съответните компании, с които са свързани. 
©2018 Electronic Arts Inc., EA, логото на EA, логото на DICE, Battlefield, Battlefield V и логото на Battlefield V са търговски марки на Electronic Arts Inc. НИКОЙ ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ОРЪЖИЯ, ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА ИЛИ ОБОРУДВАНЕ НЕ Е СВЪРЗАН С ТАЗИ ИГРА, НИТО Я Е СПОНСОРИРАЛ ИЛИ ОДОБРИЛ. Изображения заснети чрез графичния енджин на играта. Правила и условия До изчерпване на наличностите. Играта е налична за графични карти GeForce RTX 2080 Ti, GeForce RTX 2080, GeForce RTX 2070 или предварително изградени компютърни системи. Предложението е налично само при избрани търговци. Моля, вижте продуктовото описание на закупувания от вас продукт, за да проверите дали играта е включена. Възможно е да важат допълнителни правила и условия.
    
   Промоцията е валидна до 07.01.2019 или до изчерпване на количествата.
    
  • Научавайте първи за нови продукти и промоции! Абонирайте се за нашият бюлетин:
 • Сравнете продуктите и вижте кой отговаря на вашите изисквания
  Затвори
  Отвори