• Arozzi Velocita Red рейсинг стенд

   Arozzi Velocita Red рейсинг стенд с иновативен дизайн

   Arozzi
   399.00 лв.
   Купи

   Velocita е първият в света рейсинг стенд за тренировки, съвместим с почти всеки геймърски или офис столове. Тази функция позволява на потребителите да избират да закупят специален стол за рейсинг симулатор или да използват съществуващия си стол. Патентният механизъм за свързване прави монтажа лесен и бърз: столчето на потребителя може да се закачи към симулатора, като премахне двете предни колела. 

   Гаранция:
   24 месеца
   • Комплект
    Цена на комплекта 958.00 лв. 979.00 лв.
    Поръчай

    Velocita е първият в света рейсинг стенд за тренировки, съвместим с почти всеки геймърски или офис столове. Тази функция позволява на потребителите да избират да закупят специален стол за рейсинг симулатор или да използват съществуващия си стол. Патентният механизъм за свързване прави монтажа лесен и бърз: столчето на потребителя може да се закачи към симулатора, като премахне двете предни колела. Освен че елиминира необходимостта от закупуване на предварително сглобен състезателен симулатор със седалка, компактният и лек дизайн на Velocita го прави лесен за съхранение в сравнение с традиционните състезателни симулатори, които заемат много пространство. Заедно със здравата си метална конструкция, Velocita е снабден с държачи за волан, педали и скоростна кутия.

    Характеристики:
    - Съвместим с всеки стол на Arozzi или офис стол, който има 5-звездна основа с 11 мм отвори за колегата, които са разположени на разстояние 30-40см.
    - Винтове за закрепване на симулатора не са включени
    - Тегло: 16 кг.

   • Подобни продукти
   • Последно разглеждани
   • Научавайте първи за нови продукти и промоции! Абонирайте се за нашият бюлетин:
  • Сравнете продуктите и вижте кой отговаря на вашите изисквания
   Затвори
   Отвори