• Начало/
   • Arozzi пускат 4 вида микрофони до края на тази година!
  • Arozzi пускат 4 вида микрофони до края на тази година!

   09.11.2017

   Arozzi разширява своите продуктови линии в нова категория USB микрофони, оптимизирани за стрийминг и игри.

   Sfera, Sfera Pro и Colonna предлагат качествен звук на високо ниво при стрийминг, игри или запис на PC, Mac и популярни конзоли за игри. Sfera, Sfera Pro и Colonna ще бъдат налични от Декември месец, а Zanzara ще дойде малко по-късно.

   Нека ги разгледаме:

   Sfera Microphone

   Sfera микрофонът използва висококачествена технология на кондензаторните капсули с кардиоиден модел. Sfera разполага и с 3,5 мм жак за слушалки с контролер на силата на звука и специално проектиран USB конектор.  Микрофонът също така е снабден с 1,5 см резба, която позволява прикрепянето му към студийно рамо за микрофони.

   Sfera Microphone се предлага в четири цвята: черен, хром, червен и бял.

   Sfera Pro Microphone

   Разликата му със Sfera Microphone е, че Pro версията има превключваеми модoве за улавяне на звука (Кардиоид, Кардиоид -10dB, Всеобхватна).

   Предлага се в два цвята: Черен и сребро.

   Colonna Microphone

   Colonna се отличава с класически десктоп дизайн в модерни цветове. Bit rate-a  на този микрофон може да се сменя между кардиоиден, всеобхватен и двупосочен.

   Предлага се в черно, златно, розово злато и сребърно.

   Zanzara Microphone

   Мечтаете ли да стриймвате в движение? Сега можете да го направите по всяко време, навсякъде с Arozzi Zanzara. Оптимизиран за реч, Zanzara взима звука от всички ъгли и лесно се закача към дрехите. Той се предлага в четири модерни цвята - черно, сребро, злато и розово злато.

    

  • Научавайте първи за нови продукти и промоции! Абонирайте се за нашият бюлетин:
 • Сравнете продуктите и вижте кой отговаря на вашите изисквания
  Затвори
  Отвори