• Amazon Echo Dot 3 Sandstone преносима смарт тонколона

   Amazon Echo Dot 3 Sandstone преносима смарт тонколона и гласов асистент

   Amazon
   90.00 лв.
   Изчерпан

   Достигнете ново ниво на контрола с Amazon Echo Dot 3 - новата преносима смарт колонка от Amazon с подобрен звук и нов дизайн. Винаги насреща ще бъде Алекса - вашият нов гласов помощник, който може да възпроизвежда музика, да отговаря на въпроси, да чете новините, да проверява времето, да задава аларми и много други! Просто я повикайте по име и тя ще е готова да откликне на вашата команда.

   Гаранция:
   24 месеца
   • Достигнете ново ниво на контрола с Amazon Echo Dot 3 - новата преносима смарт колонка от Amazon с подобрен звук и нов дизайн. Винаги насреща ще бъде Алекса - вашият нов гласов помощник, който може да възпроизвежда музика, да отговаря на въпроси, да чете новините, да проверява времето, да задава аларми и много други! Просто я повикайте по име и тя ще е готова да откликне на вашата команда.

    Допълнителни:
    - Echo Dot 3 е най-популярният говорител с гласово управление, сега с подобрен звук и нов дизайн в сравнение с предишното поколение. Поискайте Алекса да възпроизвежда музика, да отговаря на въпроси, да чете новините, да проверява времето, да задава аларми и т.н.
    - Възпроизвеждане от Amazon Music, Apple Music, Spotify, TuneIn и други чрез подобрения високоговорител за по-богат и по-силен звук.
    - Обадете се или изпратете съобщение на някого с устройство Echo, приложението Alexa или Skype за свободни ръце. Влезте незабавно в други стаи във вашия дом или направете съобщение до всяка стая със съвместимо устройство Echo.
    - Alexa винаги става по-умна и добавя нови умения като проследяване на фитнес, игри и др.
    - Благодарение на 4те микрофона с голяма чувствителност, тя ще ви чува от другата страна на стаята. А със съвместимите Echo устройства в различни стаи можете да изпълните целия си дом с музика.
    - Можете също така да се свържете със собствените си високоговорители през Bluetooth или с 3.5 мм аудио кабел.
    - Използвайте гласа си, за да включите светлините, да регулирате термостатите, да заключите вратите, да намерите телевизионни предавания и други със съвместими свързани устройства.
    - Свързване: Wi-Fi двубандови 802.11 a/b/g/n/ac (2.4 и5 GHz) мрежи, Bluetooth 
    - 3.5 мм изход за свързване към външен говорител
    - Размери: 99 х 99 х 43 мм
    - Тегло: 300 гр.
    - Цвят: Бежов

   • Подобни продукти
   • Последно разглеждани
   • Научавайте първи за нови продукти и промоции! Абонирайте се за нашият бюлетин:
  • Сравнете продуктите и вижте кой отговаря на вашите изисквания
   Затвори
   Отвори