• Начало/
   • Нов член в семейтвото на Rival мишките от SteelSeries!
  • Нов член в семейтвото на Rival мишките от SteelSeries!

   12.01.2018

   SteelSeries обявява пробив в геймърската технология и представя TrueMove3 + двойна оптична сензорна система, включена само в Rival 600!

   Пoказан на CES 2018, системата за двоен сензор включва главния сензор на SteelSeries TrueMove3, но също така разполага и с втори оптичен сензор, който измерва само разстоянието на повдигане. Rival 600 е мишка за игри, предназначена за конкурентни геймъри, които искат най-точния сензор и неограничени физически и технически опции за персонализиране. Тази технология премахва всяка възможност за трептене и несъответствие на курсора при движение!

    

   "Това е пробив в технологията на сензорите за гейминг мишки!", каза главният изпълнителен директор на SteelSeries, Ehtisham Rabbani. "Направихме огромен скок напред в сензорните иновации с Pixart с TrueMove3 сензора в Rival 310 и Sensei 310. Сега развиваме това нововъведение, като комбинираме истинското проследяване на TrueMove3 с втори оптичен сензор за прецизност. Това е единствената двойна оптична сензорна система в света, която може да предложи това ниво на точност."

    

   RIVAL 600

   Rival 600 е най-новият член на семейството Rival. В допълнение към новия двоен сензор, Rival 600 предлага и възможност за персонализиране на теглото и баланса. До 256 различни комбинации са възможни!

   За разлика от повечето други мишки с тежести, които се намират на едно място в тялото й, тежестите на Rival 600 се поставят отстрани. Това позволява на геймърите да регулират теглото, в тялото на мишката, така че да балансират центъра на тежестта. Rival 600 тежи само 96 грама без тежести и идва с осем тежести от 4 грама, които може да сложите.

    

   Подобно на останалата част от Rival-ите, Rival 600 е ергономична мишка за дясна ръка. Формата й ще осигури перфектен комфорт за дълги и интензивни гейминг сесии.

   Вътре има мощен 32-битов ARM процесор, който позволява на геймърите да запазват настройките за CPI, пренасочвания на бутони, макрота и светлинни ефекти.

   Rival 600 е съвместим и със SteelSeries Engine Software, който отключва впечатляващия арсенал от Engine Apps, които правят персонализирането на 8-зонното RGB осветление лесно и интуитивно.

    

   Очаквайте скоро и при нас!

  • Научавайте първи за нови продукти и промоции! Абонирайте се за нашият бюлетин:
 • Сравнете продуктите и вижте кой отговаря на вашите изисквания
  Затвори
  Отвори