• Начало/
   • Най-новата модулярна геймърска мишка е тук!
  • Най-новата модулярна геймърска мишка е тук!

   04.12.2015

   Kiro е революционна мишка с модулярна структура. Ефективността на модела и уникалният комфорт идват с комплект от 4 странични части.

   На 3-ти декември 2015г. в Хамбург бе представена поредната модулярна гейминг мишка на гигантите ROCCAT - Kiro. Супер адаптивна към всеки вид длан, подходяща както за дясна, така и за лява ръка, тази мишка впечатли дори най-критичните ценители на гейм аксесоари. Покрита изцяло със специална повърхност против потене, Kiro е една от най-ергономичните мишки на пазара.

   Kiro е революционна мишка с модулярна структура, която пренася този тип периферия на съвсем различно ниво. Ефективността на модела и уникалният комфорт идват с комплект от 4 странични части. Всяка една от тях е със специално покритие, а част от тях и със странични бутони. Именно благодарение на тях мишката може да придобива различна форма, а революционната сглобка на мишката позволява бързата и лесна смяна на всеки един от панелите, без това да доведе до каквито и да е проблеми. Kiro е проектиран, създаден и изграден от възможно най-добрите материали и компоненти, за да можете да усетите първокласното й усещане. Мишката е снабдена с OMRON© суитчове, 2D титаниев скрол и уникално покритие, което е страхотно на допир. Всичко това и още много други екстри ще откриете в новата мишка ROCCAT Kiro! Можете да я откриете при нас на атрактивна цена с подарък! 

  • Научавайте първи за нови продукти и промоции! Абонирайте се за нашият бюлетин:
 • Сравнете продуктите и вижте кой отговаря на вашите изисквания
  Затвори
  Отвори