• Книга „Третата врата"

   „Третата врата" - книга за дръзкото приключение на един млад човек в търсена на тайните на успеха на Лари Кинг, Уорън Бъфет, Бил Гейтс, Стивън Спилбърг, Марк Зукърбърг, Лейди Гага

   18.00 лв.
   Купи
   • Историята на Алекс Банаян звучи като сценарий за холивудски филм. Когато е на 19 години той има мечта – да се срещне с най-влиятелните личности в различни области, да разбере тайните за успеха им и да ги сподели с хората.
    Вместо да отиде на последния си изпит на първата година в медицинския колеж, „изиграва“ играта „Точната цена“, печели лодка, продава я и с парите финансира мисията си.
    Банаян започва едно необикновено пътешествие – от проникване на събрание на акционерите на Уорън Бъфет през преследване на Лари Кинг в магазин за хранителни стоки до парти в нощен клуб в компанията на Лейди Гага.
    В рамките на пет години той успява да осъществи забележителни лични срещи и интервюта с Бил Гейтс, Мая Анджелоу, Стийв Возняк, Лари Кинг, Стивън Спилбърг, Джесика Алба, Питбул, Тим Ферис, Куинси Джоунс, Марк Зукърбърг и още много други. Алекс открива кое е общото между тях: те всички са избрали Третата врата.

    Животът, бизнесът, успехът… Всички те са като нощен клуб.
    Има три начина да влезеш.
    Първата врата е главният вход, където чакат 99% от хората и се надяват да влязат.
    Втората врата е входът за ВИП персоните, през който минават милиардерите и звездите.
    Никой обаче не ви казва, че съществува и Третата врата. За да стигнете до входа ѝ, трябва да изско¬чите от опашката, да се втурнете по улицата, да заблъскате по вратата или да счупите про¬зореца, или да се прокраднете през кухнята. Вие наме¬рете начина.

    Своето петгодишно вълнуващо и дръзко приключение Банаян описва в книгата „Третата врата. Или необичайният път към успеха“, която е продадена в 14 страни, а вече излезе и на български език с логото на ИК „Кръгозор“.

    Банаян предава уроците на знаменитите личности и споделя своите необичайни стратегии и похвати, които ще накарат другите да ви забележат, да ви се обадят, да поканят точно вас.

    В началото той се фокусира върху мъдростта на елита, за да могат спомените им да се превърнат в пътеводител на младото поколение. Но постепенно осъзнава, че целта му е много по-дълбока. Книгата, цялата идея за Третата врата, всъщност е за възможностите. Дори да предадеш на някого цялото си познание, това не е достатъчно: човек трябва да повярва, че няма невъзможни неща, и да поеме на собственото си вълнуващо пътешествие. „Научих, че човек трябва да се захваща и със задачи, при които има риск да се провали. Условията никога няма да са идеални. Видиш ли възможност, сграбчи я.“

     

   • Подобни продукти
   • Последно разглеждани
   • Научавайте първи за нови продукти и промоции! Абонирайте се за нашият бюлетин:
  • Сравнете продуктите и вижте кой отговаря на вашите изисквания
   Затвори
   Отвори