• Видео карта GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER WINDFORCE OC 3X 8GB GDDR6

   Видео карта GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER WINDFORCE OC 3X 8GB GDDR6

   Gigabyte
   1 159.21 лв.
   Изчерпан
   • 3X Охладителна система Windforce -Охладителна система WINDFORCE 3X разполага с 3 броя уникални блейд вентилатора по 82 мм, алтернативно въртящ се внтилатор, 5 композитни медни топлоотводни тръби, топлоотводна тръба с директен допир и функционалност на 3D активен вентилатор, като всички те заедно предоставя ефективен капацитет за разсейване на топлината за по-всиока производителност при по-ниски темперавтури.
   • Променливо въртене - Патентът на GIGABYTE „Алтернативно въртене“ е единственото решение, което може да реши проблема с турбулентния въздушен поток от трите вентилатора. Най-големият проблем при употребата на 3 вентилатора е турбулентността. Тъй като вентилаторите се въртят в една и съща посока, посоката на въздушния поток е обратна между вентилаторите, което води до турбулентен въздушен поток и това намалява ефективността на разсейването на топлината. GIGABYTE завърта средния вентилатор в обратна посока, така че посоката на въздушния поток между двата вентилатора е една и съща, което намалява турбулентността и подобрява налягането на въздушния поток.
   • Уникален Блейд вентилатор - Въздушният поток се разделя от перките на триъгълния вентилатор и се насочва плавно през извитата като 3D лента повърхност на самия вентилатор, като това ефективно подобрява въздушния поток.
   • 3D Активен Вентилатор - Функцията 3D Active Fan осигурява полупасивно охлаждане, като вентилаторите остават изключени когато графичният чип е слабо натоварен или се играе по-маломощна игра. Това дава възможност на геймърите да се наслаждават на своята игра в абсолютна тишина, когато системата е слабо натоварена или в режим на изчакване.
   • Топлоотводи с директен допир - Формата на медната топлоотводна тръба предоставя максимална повърхност за директен допир до графичния чип, което подобрява преноса на топлина. Топлоотводната тръба покрива и VRAM зоната чрез контакт с широката метална плоча, което осигурява правилно охлаждане.
   • Компопзитни Топлоотводи - Композитните топлоотводни тръби съчетават добра топлинна проводимост и фазов пренос за ефективно управление на преноса на топлина между двата твърди интерфейса, което подобрява капацитета за охлаждане.
   • Екстремна Издържливост и оверклок -Графичната карта използва по-добър дизайн на захранващите фази, който позволява на транзисторите MOSFET да работят при по-ниска температура, а схемата за защита от прегряване и за разпределение на натоварването на всеки транзистор MOSFET, плюс сертифицираните за Ultra Durable кондензатори и бобини осигуряват превъзходна производителност и по-дълъг живот на системата.
   Гаранция:
   36 месеца
   • - Graphics Processing: GeForce® RTX 2070 SUPER™
    - Core Clock: 1785 MHz (Reference Card: 1770 MHz)
    - RTX-OPS: 52
    - CUDA® Cores: 2560
    - Memory Clock: 14000 MHz
    - Memory Size: 8 GB
    - Memory Type: GDDR6
    - Memory Bus: 256 bit
    - Memory Bandwidth (GB/sec): 448 GB/s
    - Card Bus: PCI-E 3.0 x 16
    - Digital max resolution: 7680x4320@60Hz
    - Multi-view: 4
    - Card size: 286 х 114 х 50 mm
    - PCB Form: ATX
    - DirectX: 12
    - OpenGL: 4.5
    - Recommended PSU: 650W
    - Power Connectors: 8 Pin*1, 6 Pin*1
    - Output: DisplayPort 1.4 *3, HDMI 2.0b *1
    - SLI support: 2-way NVIDIA NVLINK™

     
     
   • Подобни продукти
   • Последно разглеждани
   • Научавайте първи за нови продукти и промоции! Абонирайте се за нашият бюлетин:
  • Сравнете продуктите и вижте кой отговаря на вашите изисквания
   Затвори
   Отвори