• Видео карта GIGABYTE AORUS GeForce RTX 2080 SUPER 8GB GDDR6

   Видео карта GIGABYTE AORUS GeForce RTX 2080 SUPER 8GB GDDR6

   Gigabyte
   1 782.43 лв.
   Купи
   • Охладителна система Windforce Stack 3x - AORUS предоставя цялостно охладително решение на всички ключови компоненти на графичната карта. Грижим се не само за графичния чип GPU, но и за VRAM и MOSFET, за да гарантираме стабилна работа при овърклокване и по-дълъг живот. Охладителната система WINDFORCE STACK 3x 100mm е най-иновативната охладителна система, която предоставя най-ефективната топлинна работа на графичната карта.
   • Променливо въртене - Патентът на GIGABYTE „Алтернативно въртене“ е единственото решение, което може да реши проблема с турбулентния въздушен поток от трите вентилатора. Най-големият проблем при употребата на 3 вентилатора е турбулентността. Тъй като вентилаторите се въртят в една и съща посока, посоката на въздушния поток е обратна между вентилаторите, което води до турбулентен въздушен поток и това намалява ефективността на разсейването на топлината. GIGABYTE завърта средния вентилатор в обратна посока, така че посоката на въздушния поток между двата вентилатора е една и съща, което намалява турбулентността и подобрява налягането на въздушния поток.
   • Дизайн с ъглови перки- Ъгловата форма на перките и неравната им височина не само насочват въздушния поток през перките и увеличават контактната повърхност, но това води и до по-ниско ниво на шум и по-голям охлаждащ капацитет.
   • 3D Активен Вентилатор - Функцията 3D Active Fan осигурява полупасивно охлаждане, като вентилаторите остават изключени когато графичният чип е слабо натоварен или се играе по-маломощна игра. Това дава възможност на геймърите да се наслаждават на своята игра в абсолютна тишина, когато системата е слабо натоварена или в режим на изчакване.
   • Компопзитни Топлоотводи - Композитните топлоотводни тръби съчетават добра топлинна проводимост и фазов пренос за ефективно управление на преноса на топлина между двата твърди интерфейса, което подобрява капацитета за охлаждане.
   • RGB Fusion 2.0 - Чрез наличните 16,7 милиона персонализирани цветови възможности и многобройни светлинни ефекти вие можете да изберете светлинните ефекти или да ги синхронизирате с други AORUS устройства.
   • Екстремна Издържливост и оверклок -Графичната карта използва захранваща схема с 10+2 фази, която дава възможност на транзисторите MOSFET да работят при по-ниска температура, а схемата за защита от прегряване и за разпределение на натоварването на всеки транзистор MOSFET плюс сертифицираните за Ultra Durable бобини и кондензатори осигуряват отлична производителност и дълготраен живот на системата. (Референтната карта е с 8+2 захранващи фази)
   Гаранция:
   36 месеца
   • Digital max resolution 7680 x 4320
    Multi-view 4
    Graphics Processing GeForce RTX 2080 Super
    RTX-OPS: 65T
    Cude Core: 3072
    DirectX 12
    PCB Form ATX
    Core Clock (MHz) Boost: 1860
    Memory Type GDDR6
    Memory Bus 256 bit
    Card Bus PCI-E 3.0
    Process Technology 12 nm
    Memory Size 8 GB

   • Подобни продукти
   • Последно разглеждани
   • Научавайте първи за нови продукти и промоции! Абонирайте се за нашият бюлетин:
  • Сравнете продуктите и вижте кой отговаря на вашите изисквания
   Затвори
   Отвори