• Начало/
   • SteelSeries обявява новите Bluetooth слушалки Arctis 3
  • SteelSeries обявява новите Bluetooth слушалки Arctis 3

   07.11.2017

   С новите слушалки на SteelSeries можете да си чатите и да слушате музика в Discord чрез Bluetooth, като същевременно имат връзка с PC, или конзола като PS4, Xbox и Nintendo Switch.

   SteelSeries въведе нови слушалки към най-известната си линия - Arctis, те се наричат Arctis 3 Bluetooth.

   Те позволяват както и Bluetooth връзка, така и жична такава с всякакви устройства.
   Arctis 3 Bluetooth е създаден за всякакви игри, с изключителен звук, комфорт и стил на всички платформи, включително PC, Mac, PlayStation, Xbox, Nintendo Switch, VR и мобилни устройства.

   Arctis 3 Bluetooth вече е идеален за Nintendo Switch. Геймърите могат да се свързват с телефоните си чрез Bluetooth, за да използват мобилното приложение Nintendo Switch Online, докато използват кабелната връзка, за да слушат звука от играта от своя Nintendo Switch. Това е първата слушалка с този тип съвместимост за Nintendo Switch.

   Слушалките също позволяват на конзолните геймъри да се свързват с приятелите си чрез мобилното приложение на Discord през Bluetooth, като същевременно слушат аудиото в играта от своя Xbox One или PlayStation 4 чрез кабелна връзка.

   С участието на най-добрия микрофон в игрите, микрофонът SteelSeries ClearCast е прибираща се двупосочна система, която осигурява ясна гласова комуникация, като акустично премахва целия фон и шум около него.

   Те са комфортни, позволяват да се персонализират настройките на аудиото и са всичко, което искате вкъщи или навън!

  • Научавайте първи за нови продукти и промоции! Абонирайте се за нашият бюлетин:
 • Сравнете продуктите и вижте кой отговаря на вашите изисквания
  Затвори
  Отвори